翻訳と辞書 |
Halomonas alimentaria : ウィキペディア英語版 | Halomonas alimentaria
''Halomonas alimentaria'' is a bacteria first isolated from jeotgal, a traditional Korean fermented seafood, hence its name. It is Gram-negative, moderately halophilic, non-motile and coccus- or short rod-shaped, with type strain YKJ-16T (= KCCM 41042T = JCM 10888T).〔Yoon, Jung-Hoon, et al. "Halomonas alimentaria sp. nov., isolated from jeotgal, a traditional Korean fermented seafood." International journal of systematic and evolutionary microbiology 52.1 (2002): 123-130.〕 ==References==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Halomonas alimentaria」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|